Temporada
Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Bellver de Cerdanya (Cerdanya)
Activitats
Experiències amb cavalls

Des de fa 15 anys Els Torrents organitza unes colònies 100% dedicades a l'equitació i enfocades a genets iniciats en el món del cavall i que tenen ganes de passar-s'ho bé, aprendre i perfeccionar, experimentar l’aventura en alta muntanya i iniciar-se en noves disciplines.

Cada dia es realitzaran activitats eqüestres, combinant classes d’equitació, jocs, rutes de muntanya i tallers d’iniciació als pony games, doma natural, salt d’obstacles, cros, T.R.E.C., volteig i horseball. L'última activitat de la setmana és la més al·lucinant de totes: una ruta a cavall de dos dies en alta muntanya i dormint en tendes de campanya. És una experiència inoblidable!

Adreça
C. Els Torrents, 21
25720 Bellver de Cerdanya
Cerdanya (Lleida)
Telèfon
659 438 500
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.