Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Seu d’Urgell (Alt Urgell)
Activitats
Activitats de descoberta Experiències de benestar i salut Experiències amb cavalls

Activitat destinada als amants dels animals i en particular dels cavalls, que vulguin experimentar i integrar-se en un ramat de cavalls. Descobrireu com es comuniquen aquests animals, quina és la seva organització social i quines són les seves necessitats vitals i emocionals.

Podreu interactuar amb ells durant tota l’activitat que sempre es fa peu a terra i és apta per a tothom. Només cal que us agradin els cavalls i vulgueu una aproximació diferent a aquests animals per descobrir com es veu el món a través de la seva mirada.

Durada de l’activitat: 1 hora.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de l'Alt Pirineu
Adreça
Partida Tal·lares, 19
25700 La Seu d'Urgell
Alt Urgell (Lleida)
Telèfon
673 649 065
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.