Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Castell de l’Areny, La Nou de Berguedà (Berguedà)
Activitats
Cursos i tallers a la natura Experiències de benestar i salut Experiències amb cavalls

Un dia per connectar amb la vida i per entrar en contacte amb els cavalls en el seu medi natural, a l'espai on es va crear la Fundació Miranda. Podràs conèixer alguns dels primers cavalls de la Fundació i descobrir amb ells com és el seu benestar, la seva vida en ramat, què els agrada i què no, què necessiten i què no, desmuntant creences i tòpics. Entrar en la dimensió dels cavalls que viuen en plenitud, gaudint de la seva presència, la seva saviesa i la seva comunicació. Passejar entre cavalls lliures, i deixar-se endur per aquest magnífic paisatge d'alta muntanya a la Serra de Catllaràs (Alt Berguedà).

Ubicació i entorns naturals propers
Entorn natural proper - Parc Natural del Cadí-Moixeró
Adreça
Pla de l'Orri, s/n
08619 Castell de l'Areny
Berguedà (Barcelona)
Telèfon
634 960 215

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.