Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alt Àneu (Pallars Sobirà)
Activitats
Altres activitats a la natura Activitats de descoberta

Ruta autoguiada a través d'una aplicació mòbil que ens convida a descobrir un dels animals més misteriosos dels Pirineus i gaudir de la natura de l’entorn del centre: el Gat Salvatge. Mentre ens explica com trobar-lo esbrinarem els secrets més ben guardats del bosc.

Edat recomanada: tots els públics.

Durada: aproximadament 1:30 h.

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural de l'Alt Pirineu i Parc Nacional d'Aigüestortes
Adreça
Ctra. de Son, s/n
25589 Son-Alt Àneu
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
973 626 722
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.