MónNatura Pirineus, inaugurat l’any 2002, és un centre de natura de la Fundació Catalunya La Pedrera que ofereix estades i activitats adreçades a tota mena de públic amb l'objectiu d'apropar els visitants a la natura i descobrir l'essència dels Pirineus.

Ubicat en el bonic paratge de les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà, MónNatura Pirineus és un centre que disposa d’unes instal·lacions úniques als Pirineus que permeten al visitant fer vida a alta muntanya i descobrir els seus atractius, reivindicant la cultura de la sostenibilitat i oferint la identificació i el respecte pels diferents elements que configuren el paisatge.

Un centre de natura imprescindible per conèixer els Pirineus!

MónNatura Pirineus
 
Experiències
Viatja per les galàxies
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alt Àneu (Pallars Sobirà)

El cel de MónNatura Pirineus presenta unes característiques espectaculars per gaudir d’una sessió d’astronomia sense contaminació lumínica i atmosfèrica. Durant aquesta activitat, gaudirem d’un espectacle d’estrelles, primer a una sessió interior que culmina amb una visita a l’exterior a l’observatori astronòmic, quan es fa fosc.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Excursió pels Pirineus
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alt Àneu (Pallars Sobirà)

Excursions de senderisme tot interpretant alguns dels magnífics espais naturals que ens envolten. S'ofereixen diferents opcions de rutes com per exemple al Parc Nacional d'Aigüestortes, a la Mata de València, a la Mollera d'Escalarre, etc.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
El camí del Gat Salvatge a MónNatura Pirineus
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alt Àneu (Pallars Sobirà)

Ruta autoguiada a través d'una aplicació mòbil que ens convida a descobrir un dels animals més misteriosos dels Pirineus i gaudir de la natura de l’entorn del centre: el Gat Salvatge.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Ctra. de Son, s/n
25589 Son-Alt Àneu
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
973 626 722

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.