Temporada
Estiu
Comarca: • Ripollès
Municipi / Nucli: • Queralbs • Setcases
Activitats
Excursions i rutes de senderisme

Refugis del Torb és una travessa de muntanya que uneix els dos indrets més emblemàtics del Pirineu Oriental: la vall de Núria i el massís del Canigó. Es pot fer en una ruta circular de cinc jornades, o fins a set etapes si se'n volen pujar als cims més emblemàtics entre Núria, Coma de Vaca, Ulldeter, Canigó, Pi, Mentet i Carançà. A Pas d’Isard gestiona les reserves als allotjaments i facilita tota la informació per a fer la travessa: mapa topogràfic de l’editorial Alpina, un llibre de ruta amb la descripció de les etapes, el track de GPS, l’assegurança, i una sèrie d’obsequis per arrodonir l’experiència. Aquest és un producte de senderisme que està en funcionament quan la neu marxa de la muntanya, normalment entre juny i octubre.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser
Adreça
Ctra. de Ribes, 5
17534 Pardines
Ripollès (Girona)
Telèfon
628 088 112
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.