Obaga activitats és una empresa arrelada al Pallars Sobirà i especialitzada en educació ambiental i ecoturisme, organitzant activitats de descoberta de la natura que varien segons l'estació de l'any, en l'àmbit del parc nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i del Parc Natural de l'Alt Pirineu. L'única activitat anual és l'observació astronòmica amb telescopi, sovint amenitzada amb un tast de productes locals, i que ens permet gaudir d'un cel nocturn de luxe. Realitzem activitats de papallones, de rastres de fauna, excursions tranquil•les de senderisme interpretat, passejades a trenc d'alba per escoltar i veure la brama del cérvol, i a l'hivern, sortides amb raquetes de neu. Són activitats pensades per al públic general i familiar, amb preus accessibles per arribar a tothom que desitgi un contacte amb la natura. Partidaris sempre dels grups reduïts i la qualitat davant la quantitat, convençuts que és el que es mereix el nostre excel•lent territori.

Obaga Activitats
 
Experiències
Descoberta de les papallones diürnes
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Alt Àneu

És una activitat d'introducció a l'apassionant món de les papallones diürnes, amb una primera explicació i la posterior passejada, simulant un seguiment de papallones i descobrint aquelles curiositats que les fa tant especials.

Temporada Estiu
Veure més
Observació astronòmica amb telescopi i tast de licors pirinencs
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Alt Àneu

Activitat de descoberta del cel nocturn, primer a simple vista amb l'ajuda d'un làser.

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Parc Nacional amb raquetes de neu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Alt Àneu

Excursió per una de les zones més conegudes del parc nacional.

Temporada Hivern
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Únic, s/n
25587 Isavarre (Alt Àneu)
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
619 938 267

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.