Nascut entre muntanyes, amant de la natura i les activitats d’aventura. Guia de muntanya i professor d’esquí, amb una llarga experiència tan professional com personal. Sempre a punt per descobrir-te els Pirineus en totes les seves vessants.

Deixa’t guiar d’una forma segura, enriquidora i engrescadora, sempre amb respecte i consciència pel nostre entorn. Et puc guiar en quatre idiomes.

 

PiriTREK
 
Experiències
Descobrir Boumort amb el so de la brama
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Pobla de Segur (Pallars Jussà)

Vine a descobrir la reserva de Boumort, un indret de gran valor faunístic i botànic durant la temporada de la brama del cérvol. Excursió́ en 4×4 i a peu. Sortida de tot el dia. Inclou guia titulat i pícnic amb productes locals.
Temporada Tardor
Veure més
A la recerca del tresor
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Pobla de Segur (Pallars Jussà)

Activitat participativa al 100%. Per tots els públics amb ganes de gaudir d’una activitat com la orientació́ per terreny de muntanya. Amb diverses opcions de dificultat i durada segons les preferències dels participants. Amb inclusió de jocs d'aprenentatge.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Ascensions mítiques
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Pobla de Segur (Pallars Jussà)

Vine de la mà d’un guia a realitzar l’ascensió a aquell pic que t’enamora, i que no t’atreveixes a fer. Des del cim tot es veu diferent i espectacular. Activitat exigent amb traçat d’alta muntanya, però adaptable al participant. Inclou aproximació en 4x4.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Av. Catalunya 18, 2n 1a
25500 La Pobla de Segur
Pallars Jussà (Lleida)
Telèfon
680 239 423

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.