Educaports és una empresa formada d'experts en el medi natural gràcies a la formació i experiència adquirida amb el temps. Des del cor del Parc Natural dels Ports us farem gaudir d'un dia ple d'emocions i d'aprenentatge amb informació de gran interès que us permetrà encara més valorar, entendre i estimar la riquesa que ens envolta.

Acompanyats dels millors guies del territori que us portaran a conèixer i a enriquir-vos dels diferents coneixements tant de flora com de fauna, així com  de tots aquells aspectes històrics, culturals i geològics. També aprendreu a com orientar-vos en un medi natural amb l'ajuda d'un mapa i la brúixola.

Algunes de les nostres activitats més destacades són: els tallers familiars i per grups, l'orientació, les colònies d'estiu, el senderisme, els guiatges amb BTT adaptats al públic, entre moltes més.

Per a més informació, no dubteu a contactar-nos.

 

Educaports
 
Experiències
Tallers d'educació ambiental al Baix Ebre, El Montsià i La Terra Alta
Municipi / Nucli (Comarca)
– Aldover, Alfara de Carles, Ametlla de Mar, Ampolla, Benifallet, Camarles, Deltebre, L'Aldea, Roquetes, Tortosa, Xerta (Baix Ebre)
– Amposta, Mas de Barberans (Montsià)
– Arnes, El Pinell de Brai, Horta de Sant Joan (Terra Alta)

Us oferim una experiència i vivència a les diferents famílies i grups perquè conegueu aquests paratges naturals de la mà d'un educador ambiental i guia de muntanya.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Senderisme interpretatiu al Baix Ebre, Montsià i La Terra Alta
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alfara de Carles, Ametlla de Mar, Benifallet, Camarles, Deltebre, Roquetes, Tortosa (Baix Ebre)
– Amposta (Montsià)
– Arnes, El Pinell de Brai, Horta de Sant Joan, Prat de Compte (Terra Alta)

Veniu a viure experiències, emocions i aprenentatges acompanyats dels millors guies del territori que us portaran als indrets més màgics del Delta i els Ports.
Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Rutes guiades amb bicicleta al Baix Ebre, El Montsià i La Terra Alta
Municipi / Nucli (Comarca)
– Aldover, Alfara de Carles, Ampolla, Benifallet, Deltebre, Roquetes, Xerta, Paüls (Baix Ebre)
– Amposta (Montsià)
– Arnes, Prat de Compte (Terra Alta)

Les nostres rutes es caracteritzen per tenir un nivell tècnic baix o mig. Tothom, tingui la condició física o tècnica que tingui, pot trobar la seva ruta adaptada tant al Parc Natural dels Ports com al Delta.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Sant Joan Baptista La Salle, 20
43500 Tortosa
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
644 889 361

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.