Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alfara de Carles, Ametlla de Mar, Benifallet, Camarles, Deltebre, Roquetes, Tortosa (Baix Ebre)
– Amposta (Montsià)
– Arnes, El Pinell de Brai, Horta de Sant Joan, Prat de Compte (Terra Alta)
Activitats
Excursions i rutes de senderisme

Veniu a viure experiències, emocions i aprenentatges acompanyats dels millors guies del territori que us portaran als indrets més màgics del Delta i els Ports.

Des d'Educaports vetllarem per la màxima seguretat del grup en tot moment, fent èmfasi de les principals tècniques de progressió i planificació de les rutes. A més de caminar i gaudir del medi natural, ens centrem a donar a conèixer i enriquir-nos de coneixements de fauna, flora, història, geologia, l'antiga vida... de cada paratge natural.

Totes aquestes excursions estan adaptades a la condició física del participant, nivell tècnic, durada, punts d'interès i molt més.

No dubteu a contactar amb nosaltres per a més informació.

Ubicació i entorns naturals propers
Espais d'interès
Adreça
Sant Joan Baptista La Salle, 20
43500 Tortosa
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
644 889 361
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.