Temporada
Hivern
Municipi / Nucli (Comarca)
– Setcases (Ripollès)
Activitats
Excursions i rutes de senderisme Activitats a la neu Activitats de descoberta

Vallter 2000 és el bressol de l'alpinisme català i també una de les grans escoles d'esports hivernals del principat. La seva situació, el refugi d'Ull de Ter i el cercle de Morens configuren un espai ideal per a la pràctica de multitud d'esports d'hivern i entre ells l'esquí de muntanya i les raquetes de neu. Descarrega't els tracks que vulguis seguir i una aplicació de geo-posicionament al teu dispositiu mòbil per a poder seguir el circuit, posa’t les pells i amunt! Circuit EL BAC track: https://drive.google.com/file/d/1oMoOtLL7E03w9jHDZtv5xyZLwvAhNFiN/view  

Si vols descobrir més circuits, entra a la nostra pàgina web i descarrega’t els tracks.

Ubicació i entorns naturals propers
Estació d'esquí i muntanya Vallter 2000
Adreça
Pla de Morens, s/n
17869 Setcases
Ripollès (Girona)
Telèfon
972 136 057
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.