Temporada
Tardor / Hivern / Primavera
Comarca: • Conca de Barberà • Garrigues • Urgell
Municipi / Nucli: • Passanant i Belltall • La Sala de Comalats
Activitats
Activitats culturals Experiències gastronòmiques Activitats de descoberta

En aquesta passejada descobrirem la flora del nostre paisatge més proper des del punt de vista etnobotànic. Les plantes es transformen en jocs per a la canalla, ens alimenten, ens escalfen o ens serveixen per a construir tot tipus de coses. Són font d’inspiració pels poetes i els inventors imiten el seu enginy natural. Ens ajuden a guarir les malalties d’humans i animals, i són presents en l’arquitectura, en símbols religiosos, en creences i supersticions. En un ambient distès i rigorós a la vegada, explicarem històries i anècdotes que ens faran comprendre que natura i cultura no són contradictòries, i que conservar la biodiversitat també ens ajuda a mantenir viu el nostre patrimoni immaterial.

Durada de tres hores i per a tots els públics.

Adreça
C. de La Sala, 9
43425 La Sala de Comalats (Passanant i Belltall)
Conca de Barberà (Tarragona)
Telèfon
657 168 058
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.