Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alins, Baix Pallars, Llavorsí, Rialp, Sort, Soriguera, Tírvia (Pallars Sobirà)
– Conca de Dalt (Pallars Jussà)
Activitats
Excursions i rutes de senderisme

Primera gran etapa de la Ramat de Camins! Des de la Pobla de Segur, coneguda com a Porta d’entrada dels Pirineus, coneixeràs el congost de Collegats, gran part del Pallars Sobirà i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural de l’Alt Pirineu
Adreça
C. Únic, s/n
25569 Tornafort
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
627 706 247
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.