Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Alfara de Carles • Arnes • Roquetes • Tortosa • La Sènia
Activitats
Excursions i rutes de senderisme Experiències de benestar i salut

Els Banys de Bosc són una "Experiència de Connexió amb la Natura", una immersió en el bosc per reduir l'estrès, incrementar el sistema immunològic i equilibrar les nostres emocions. El Bany de Bosc és una ruta de 3 dies i 2 nits que et permet gaudir del silenci sense presses mentre camines lentament a través d'un bosc d'alt valor natural.

Aquesta activitat està conduïda per un guia expert que t'ajudarà a esprémer al màxim la teva experiència en un recorregut per boscos d'aire pur i et proposarà exercicis de relaxació i respiració per enriquir la teva experiència. Amb el nostre bany de Bosc podràs viure experiències d'observació, de despertar o de reconnexió, però sobretot et sentiràs lliure per viure i tornar a emocionar-te.

Adreça
C. Rosselló, 26, 1A
43500 Tortosa
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
699 371 931
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.