Som una petita agència de viatges receptiva a la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre que promou experiències de connexió amb la Natura, mitjançant l'ecoturisme, els banys de bosc, el senderisme i les activitats de descoberta i gaudi a la Natura. En un entorn incomparable de mar i muntanya, ens movem entre el Parc Natural del Delta de l'Ebre, el Parc Natural dels Ports, la via verda de la Val de Zafán i el riu Ebre.

Les nostres experiències són rutes de varis dies que s’acompanyen d’allotjament i gastronomia local, variada i d'extraordinària qualitat. Possiblement la millor opció per conèixer un dels territoris més verges i apassionants de Catalunya, sense presses i amb l'emoció de viure experiències per connectar amb l'entorn i amb el teu interior. Per a més informació sobre les nostres rutes podeu consultar el nostre web.

Ports Experience
 
Experiències
Ruta banys de bosc al PN dels Ports
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alfara de Carles, Roquetes, Tortosa (Baix Ebre)
– Arnes (Terra Alta)
– La Sènia (Montsià)

Els Banys de Bosc són una "Experiència de Connexió amb la Natura", una immersió en el bosc per reduir l'estrès, incrementar el sistema immunològic i equilibrar les nostres emocions. El Bany de Bosc és una ruta de 3 dies i 2 nits que et permet gaudir del silenci sense presses mentre camines lentament a través d'un bosc d'alt valor natural.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Ruta de senderisme Mar i Muntanya
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alfara de Carles, Ametlla de Mar, Ampolla, Roquetes, Tortosa (Baix Ebre)
– Amposta, Mas de Barberans (Montsià)

Senderisme per mar i muntanya. Ruta des del nivell de la mar fins al pic més alt de la província de Tarragona. Són entre 4 o 5 dies de caminada amb 3 o 4 nits. Una ruta de senderisme per quatre hàbitats diferents dins del mateix territori! Una vivència per als "sis" sentits!
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Rosselló, 26, 1A
43500 Tortosa
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
699 371 931

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.