Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Solsonès
Municipi / Nucli: • Odèn
Activitats
Activitats culturals

Descobreix d'on neix la sal del Pirineu en una ruta circular per les salines de Cambrils, descobrint com s'obté la sal a través de l'evaporació de l'aigua i com es continua treballant respectant el procés tradicional.

Durant el recorregut, ens sorprendrà conèixer activitats paral·leles com la dels molins i el forn de rajoles, que feien del salí un espai pre-industrial molt ben preparat.

La visita té una durada aproximada d'una hora i quinze minuts i és apta per a tots els públics.

Adreça
Carretera L-401, km 20
25283 Cambrils del Pirineu (Odèn)
Solsonès (Lleida)
Telèfon
621 244 364
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.