Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Terra Alta
Municipi / Nucli: • Arnes
Activitats
Activitats culturals Cursos i tallers a la natura

En aquesta experiència visitareu el taller artesanal tèxtil on es treballa amb fibres naturals amb els telers d'alt i baix lliç.

Un recorregut per conèixer el camí des de la fibra natural a la peça teixida. Podreu experimentar teixir amb els diferents telers. I si us agrada l’experiència podeu aprofundir-la realitzant algun dels nostres tallers monogràfics per aprendre l’art del teler.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural dels Ports
Adreça
C. Lluís Companys, 65
43597 Arnes
Terra Alta (Tarragona)
Telèfon
628 344 201
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.