Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Baix Ebre
Municipi / Nucli: • Deltebre
Activitats
Activitats aquàtiques

Les rutes que oferim són totalment personalitzables; hi ha varies opcions com recórrer el migjorn fins la platja que uneix el Delta amb l’Illa de Buda, remuntar l'Ebre fins Deltebre o Amposta visitant l’Illa de Gràcia i amb parada per prendre algun refresc a l'Embarcador de Deltebre, o costejar fins a l'Ampolla i visitar les muscleres on es pot parar a fer degustació.

Les sortides son a nivell particular, disposareu de l'embarcació i el patró per ajustar la visita al gust.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Natural del Delta de l’Ebre
Adreça
C. del Port, s/n
43580 Riumar (Deltebre)
Baix Ebre (Tarragona)
Telèfon
697 627 420
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.