Petita empresa familiar dedicada al món del cavall des de fa més de 20 anys. Fem classes d'equitació, passejades en poni, Equitació adaptada, colònies d’hípica, casals, excursions d’un dia i turisme eqüestre per els Pirineus i la Costa Brava.

Hípica Mas Batlló
 
Experiències
Descobreix el Pirineu per la Ruta dels Contrabandistes
Municipi / Nucli (Comarca)
– Vilallonga de Ter (Ripollès)

Una setmana de turisme eqüestre per gaudir del Cavall i dels increïbles paisatges del Pirineu i la Vall de Camprodon.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Passeig en poni
Municipi / Nucli (Comarca)
– Vilallonga de Ter (Ripollès)

Els més petits de casa podran gaudir amb les passejades amb els ponis de la nostra hípica. Comptem amb un grup de ponis molt dòcils i habituats al contacte amb els nens i les nenes.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Mas Batlló, s/n
17869 Vilallonga de Ter
Gironès (Girona)
Telèfon
616 995 721

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.