Petit Hotel-Balneari amb una situació excepcional a plena naturalesa. Ubicat a 9 quilòmetres de la població més propera i a una de les entrades del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. A més, l’aigua termal nodreix les instal·lacions de l’hotel i els clients poden gaudir d’un modest circuit termal que consta de piscina, jacuzzi i sauna.

Pels qui busquen més emoció, comptem amb un guia de muntanya per orientar els nostres clients sobre diferents activitats: excursions, ascensions, e-Bike i bicicleta de muntanya (l’hotel és un punt d’accés a l’excepcional circuit de bicicletes Enduromies). En època de neu l’hotel obre les seves portes a les disciplines d’esports d’hivern i l’aventura d’accedir al mateix espai amb motos de neu. Un lloc ideal per connectar amb la naturalesa en totes les seves versions, de la mà d’un equip de professionals que ofereixen un tracte proper i familiar.

Hotel Banhs de Tredòs
 
Experiències
Experiència Bahns estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Naut Aran (Val d’Aran)

Vine a fer salut als nostres banys d’aigües termals. Relaxa’t amb un massatge i completa l’experiència amb un àpat amb la gastronomia mimada del nostre restaurant. A més, pots allargar la teva experiència fent nit a l’hotel!
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Experiència Bahns hivern
Municipi / Nucli (Comarca)
– Naut Aran (Val d’Aran)

Descobreix un dels llocs de neu més espectaculars del Pirineu, allà on penses que no pots arribar. Gaudeix d’una experiència única, condueix una moto de neu, llisca amb el teu split board. Queda’t  a dormir i a sopar o esmorzar en el nostre establiment, despertar-te en aquest indret únic et farà viure una moment inoblidable.
Temporada Hivern
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Ctra. Aiguamog, s/n
25598 Naut Aran
Val d'Aran (Lleida)
Telèfon
654 782 115

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.