Soc un naturalista amb dilatada experiència com a educador, formador, divulgador i dinamitzador ambiental. Ornitòleg professional que treballa com a tècnic mediambiental en el sector de les energies renovables.

Des de mitjans dels anys 90 realitzo educació i sensibilització ambiental fent servir les aus com eix vertebrador entre les persones i el medi, darrerament incorporo activitats/tallers en què es fa servir el concepte de les “6 R” (Reciclar, Reduir, Reutilitzar, Recuperar, Reparar i Repensar), per convertir palets i palots en refugis de fauna. Ornitòleg i anellador científic, des del 2005 faig treballs de camp, formació, xerrades o guiatges per l’Institut Català d’Ornitologia.

Com a dinamitzador, treballo per tal que l’Aiguabarreig Segre-Cinca-Ebre sigui un espai natural visitable, realitzant bona part de les meves activitats en aquest indret a cavall de dues comunitats autònomes i dues comarques, posant en valor la seva riquesa.

Ornithos
 
Experiències
Les aus a l'Aiguabarreig Segre-Cinca-Ebre
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Granja d’Escarp, Massalcoreig (Segrià)

Mitjançant l'anellament científic farem una introducció a les aus. 

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Taller de refugis de fauna
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Granja d’Escarp (Segrià)

Taller basat en el concepte de les “6 R” (Reciclar, Reduir, Reutilitzar, Recuperar, Reparar i Repensar).

Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Guiatge per descobrir l'Aiguabarreig Segre-Cinca-Ebre i l'observació d'aus en ENP
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Granja d’Escarp, Massalcoreig (Segrià)

Sortides guiades de descoberta del Patrimoni Natural de l'Aiguabarreig Segre-Cinca-Ebre, i l'observació d'aus en espais naturals ubicats a Ponent. Així com cursos específics de formació d'ornitòlegs i anelladors.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
La Granja d’Escarp
25185 Segrià
(Lleida)
Telèfon
629 672 646

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.