Petita empresa especialitzada en la Vall Ferrera.

Realitzem activitats de senderisme de tots els nivells i de durada variable, des de sortides de mig dia, fins ascensions de dia complet. Combinem el senderisme amb la descoberta dels atractius culturals i històrics de la Vall, i us podem acompanyar fins als seus cims. Ens agrada especialment l'ascensió al cim de la Pica d'Estats, el sostre de Catalunya.

Aixeus - Guies de muntanya
 
Experiències
Cims de la Vallferrera
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alins (Pallars Sobirà)

A la Vall Ferrera tenim multitud de cims, entre ells la Pica d'Estats, el sostre de Catalunya. Però no tot és arribar al punt més alt. Altres cims amb molt bones vistes panoràmiques i de dificultat tècnica i física més moderada són el Monteixo o la Pica Roja. I si voleu activitats de més nivell podem anar fins al Sotllo, de 3000metres, o el Pic de Baborte o el Coma Pedrosa (el cim més alt d'Andorra).

Temporada Estiu
Veure més
La Vall de Tor
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alins (Pallars Sobirà)

El poble de Tor arrossega una història una mica sinistra, però més enllà d'aquest tòpic amaga una de les valls més intactes del Pirineu. 

Temporada Estiu
Veure més
Els entorns d'Àreu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alins (Pallars Sobirà)

Àreu és el darrer poble de la Vall Ferrera i punt de partida per moltes ascensions a la zona. 

Temporada Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
Càmping Pica d'Estats
25575 Àreu (Alins)
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
608 671 533

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.