Temporada
Estiu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Alins
Activitats
Excursions i rutes de senderisme

A la Vall Ferrera tenim multitud de cims, entre ells la Pica d'Estats, el sostre de Catalunya. Però no tot és arribar al punt més alt. Altres cims amb molt bones vistes panoràmiques i de dificultat tècnica i física més moderada són el Monteixo o la Pica Roja. I si voleu activitats de més nivell podem anar fins al Sotllo, de 3000metres, o el Pic de Baborte o el Coma Pedrosa (el cim més alt d'Andorra).

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural de l’Alt Pirineu
Adreça
Càmping Pica d'Estats
25575 Àreu (Alins)
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
608 671 533
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.