Som una cooperativa sense ànim de lucre especialitzada en activitats d'ecoturisme, de descoberta i de divulgació del patrimoni natural a través d'activitats d'educació ambiental a la Conca de Barberà. Estem situats a Montblanc i les nostres activitats es realitzen majoritàriament al Paratge Natural de Poblet, a l'EPN de les muntanyes de Prades (futur parc natural) i a la zona humida de la Sallida a Montblanc.

Es realitzen activitats dirigides al públic en general, motivats per la conservació, protecció i descoberta de la natura, la flora i la fauna.

Es programen sortides al llarg de l'any i també s'organitzen visites fora de les assenyalades per a grups de màxim 12 persones, podent escollir el dia per realitzar-les.

Per a més informació, entreu al nostre web on trobareu totes les activitats que duem a terme.

Cooperativa Reboll
 
Experiències
Visita guiada als abrics amb pintures rupestres de Montblanc
Comarca: • Conca de Barberà
Municipi / Nucli: • Montblanc • Rojals

En aquesta experiència caminarem unes 5 h per camins i senders amb una dificultat mitjana, 9 km, uns 300 m de desnivell positiu acumulat.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Observació d’ocells a la Sallida de Montblanc
Comarca: • Conca de Barberà
Municipi / Nucli: • Montblanc

En aquesta experiència visitarem la zona humida de la Sallida, una zona propera a la confluència dels rius Francolí i Anguera, al terme de Montblanc, per conèixer la seva fauna més emblemàtica.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Castellfollit, sorgit de l’interior de la terra
Comarca: • Conca de Barberà
Municipi / Nucli: • Vimbodí i Poblet

En aquesta experiència farem un passeig pel vessant dret de la part baixa de la vall de Castellfollit, al Paratge Natural de Poblet, una zona catalogada com Geozona (Zona d’interés geològic), degut al seu modelat granític.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Pedrera, 2
43400 Montblanc
Conca de Barberà (Tarragona)
Telèfon
696 718 135

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.