Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Conca de Barberà
Municipi / Nucli: • Montblanc
Activitats
Altres activitats a la natura Excursions i rutes de senderisme Activitats de descoberta

En aquesta experiència visitarem la zona humida de la Sallida, una zona propera a la confluència dels rius Francolí i Anguera, al terme de Montblanc, per conèixer la seva fauna més emblemàtica.

Per a l’observació d’ocells farem servir prismàtics des de l’aguait que hi ha instal·lat. A més, aprofitarem per conèixer el funcionament dels ecosistemes de riu i el bosc de ribera. A cada sortida anotem la llista completa de les espècies observades i les enviem a Ornitho.cat.

Activitat apta per a tots els públics a partir de 10 anys, especialment aquells que volen introduir-se en el món de l'ornitologia.

Durada aproximada de 3 hores i molt accessible. Grup màxim de 9 persones.

 

Ubicació i entorns naturals propers
Zona humida de la Sallida, Montblanc
Adreça
C. Pedrera, 2
43400 Montblanc
Conca de Barberà (Tarragona)
Telèfon
696 718 135
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.