Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Guingueta d'Àneu (Pallars Sobirà)
Activitats
Activitats aquàtiques

Inicia't en el món del barranquisme amb aquest barranc per a principiants. El barranc de Berrós compta amb tres ràpels i nombrosos tobogans.

Ideal per a adults i nens a partir dels 9 anys. La diversió està assegurada!

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural de l’Alt Pirineu
Adreça
C. Vilanova, s/n (al costat de la central hidroelèctrica)
25595 Llavorsí
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
973 622 158
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.