Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Noguera
Municipi / Nucli: • Àger
Activitats
Activitats aquàtiques Activitats de descoberta

En aquesta activitat descobrirem el Congost de Mont-rebei des de l'aigua, de la mà dels nostres guies. La ruta en caiac pel Congost de Mont-rebei s’inicia a l’embarcador de la petita localitat de Corçà, direcció nord, per endinsar-te a poc a poc en un pas cada vegada més estret.

Podràs veure al capdamunt les ermites de la Pertusa i Santa Quitèria fins a arribar a les imponents parets del congost.

Fer caiac a Mont-rebei amb els nostres guies acreditats et permetrà gaudir de tota la fauna i flora de l’entorn natural d’Àger. Un entorn que estimem, respectem i volem conservar així per molts anys.

Ubicació i entorns naturals propers
Espai natural proper: Vessants de la Noguera Ribagorçana
Adreça
C. La font, 9
25691 Àger
Noguera (Lleida)
Telèfon
687 536 571
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.