Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Rialp (Pallars Sobirà)
Activitats
Excursions i rutes de senderisme Activitats aquàtiques Activitats de descoberta

Us proposem en nostre programa setmanal amb 1 o 2 activitats diàries per poder gaudir d’allò més l’estiu del Pallars. Les millors vacances d’estiu en família que hagis pogut somiar.  Des de contemplar el nostre  gran cel estrellat amb guies i una bona cata de formatges o ratafies locals, a la magnifica visita guiada a l’església de Seurí, que gràcies a les seves pintures s’ha fet un lloc al panorama internacional de l'art contemporani.

També pots combinar aquestes activitats amb un passeig en canoes en un dels nostres llacs  o escollint del gran ventall d’activitats de la zona la que mes us interessi.

Consulta la nostra web, hi trobaràs tallers, rutes, excursions i activitats per a tots els gustos!

Adreça
Av. Flora Cadena, 7
25594 Rialp
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
622 263 886
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.