Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Comarca: • Pallars Sobirà
Municipi / Nucli: • Rialp
Activitats
Altres activitats a la natura Excursions i rutes de senderisme Activitats aquàtiques

Magnífica excursió acompanyats per un  guia dinamitzador del Parc Nacional. Ens endinsarem a la Vall de Monastero des de l’Estany de Sant Maurici. Farem camí per la magnífica vall escoltant les seves llegendes, tot trobant passarel·les de fusta, aiguamolls, sempre acompanyats pel riu. Durada aproximada 1,40 h aprox . Dificulta baixa – mitja per caminar i gaudir d’un mati amb grans i petits.

Ubicació i entorns naturals propers
Àssua Receptiu Turístic
Adreça
Av. Flora Cadena, 7
25594 Rialp
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
622 263 886
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.