Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Comarca: • Berguedà
Municipi / Nucli: • Vilada
Activitats
Activitats aquàtiques Activitats de descoberta

Descobreix l’activitat i l’entorn del pantà de La Baells de la mà dels nostres guies.

Si no vols simplement remar, si el que vols és aprendre a aprofitar el teu esforç per treure el màxim rendiment a cada remada o si vols conèixer el raconets més macos del nostre entorn amb algú que t’expliqui les característiques del lloc… aquesta és la teva opció!!!

Activitat de 2 hores de durada adaptada a les característiques del grup.

Piragües de 2 places, màxim 220 kg.

Ubicació i entorns naturals propers
Serra de Picancel
Adreça
Indòmit Centre d'Aventura
C-26, km 156
08611 Olvan
Berguedà (Barcelona)
Telèfon
639 980 153
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.