Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Naut Aran (Val d’Aran)
Activitats
Activitats culturals Excursions i rutes de senderisme

Dues opcions mineres: una més salvatge, les mines de Liat, situades a 2.300m d’altitud, d’on es van extreure minerals de Pb-Zn. En aquesta ruta explicarem com es realitzava el transport del mineral, les torretes que avui en dia segueixen dempeus, el telefèric de més de 13km que portava el mineral fins a la zona de tractament a Pontaut, els edificis miners, els pous verticals, etc.

I una altra més familiar, les mines Victoria, on gaudirem d’un recorregut miner dissenyat i adaptat als visitants on explicarem el funcionament de la mina, la història i la vida dels treballadors, una opció més curta i còmoda, on podrem entrar a la mina i posar-nos a la pell dels obrers.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici
Adreça
Av. deht Pas d'Arró, 54
25530 Vielha
Val d'Aran (Lleida)
Telèfon
610 254 128
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.