Temporada
Tardor / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Os de Balaguer (Noguera)
Activitats
Activitats culturals Cursos i tallers a la natura Experiències gastronòmiques

Aquesta experiència es realitza en 3 dies i 2 nits. És un viatge nostàlgic amb el Tren dels Llacs històric des de l’estació de trens de Balaguer per conèixer l'espectacular trajecte amb 4 llacs, 41 túnels i 31 ponts fins arribar a La Pobla de Segur. L'experiència es combina amb la visita al Centre d'Observació de l'Univers del Montsec a Àger, un dels indrets d’interès cultural i històric com ho pot ser la Cova dels Vilars (28 pintures rupestres, Patrimoni de la Humanitat), i la visita guiada al Castell d'Os de Balaguer i el Museu de Campanes de Catalunya (on en el cas d'aprovar un examen pots obtenir el carnet de tocacampanes de Catalunya). Aquest paquet també ofereix un sopar degustació en un restaurant de cuina tradicional del Montsec i un dinar a La Pobla de Segur.

Adreça
C. Sant Antoni, 4
25610 Os de Balaguer
La Noguera (Lleida)
Telèfon
973 438 232
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.