Oferim diferents possibilitats de travesses de muntanya per la zona del Pallars Sobirà i en alguns trams ens endinsem a l’Ariège francès. Sempre caminem pel Parc Natural de l'Alt Pirineu i el Parc Natural Regional de l'Ariège a França.

Les travesses estan dirigides a un públic acostumat a caminar per alta muntanya, amb llargues etapes. La travessa La porta del Cel la vaig organitzar per primera vegada l'any 2004 i cada any la transiten una mitjana de 600 persones que dormen als 5 refugis de muntanya i hotels de Tavascan. La travessa Muntanyes de Llibertat, comença l'any 2015 i les característiques són similars a la Porta del Cel, tenint unes 100 persones anualment que recorren aquest camí.

La Porta del Cel
 
Experiències
La Porta del Cel
Municipi / Nucli (Comarca)
– Alins, Àreu, Tavascan (Pallars Sobirà)

Aquesta travessa de 5 dies de camí, ens portarà gairebé fins el cel quan pugem el cim més alt de Catalunya, la Pica d’Estats de 3143 m, el Certascan, la Pointe Recou i la Roca Cigalera. 

Temporada Estiu
Veure més
Muntanyes de Llibertat
Municipi / Nucli (Comarca)
– Tavascan (Pallars Sobirà)

Aquest trekking transcorre a cavall del Parc Natural de l'Alt Pirineu al Pallars Sobirà i del Parc Natural de l’Ariège, entre refugis de paisatges meravellosos. Boscos caducifolis i atlàntics, avetoses, pinedes, prats alpins amb multitud de llacs i muntanyes salvatges, refugi d'espècies de flora i fauna.
Temporada Estiu
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. La Costa, 10
25594 Rialp
Pallars Sobirà (Lleida)
Telèfon
704 101 106

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.