Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Horta de Sant Joan (Terra Alta)
Activitats
Experiències gastronòmiques Altres activitats a la natura Cursos i tallers a la natura

A través d’un tast guiat dels olis que elaborem (empeltre, arbequina i piqual) aprendrem a valorar els diferents gustos i sensacions que ens aporten els olis monovarietals.

Descobrirem  com diferenciar les qualitats dels olis que hi ha actualment al mercat, descobrirem quins beneficis aporta a la salut l’oli d’oliva i trencarem alguns falsos mites que hi ha al voltant d’aquest aliment.

I per acabar, a partir de les sensacions que ens agraden més de cada oli monovarietal, crearem el nostre propi oli, el personalitzarem i ens endurem una ampolla d’oli de 250 ml que haurem confeccionat.

Ubicació i entorns naturals propers
Parc Natural dels Ports
Adreça
Passeig Manel Pallarès, 21A
43596 Horta de Sant Joan
Terra Alta (Tarragona)
Telèfon
620 598 182
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.