Guies de Muntanya i Barrancs Ama Dablam és una empresa que neix al 2011 i ens dediquem als esports d’aventura i a l’aire lliure. Estem acreditats amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) ja que creiem amb els valors del turisme sostenible i responsable, el respecte pel medi ambient, com també el treball en xarxa amb les altres empreses del territori.

Oferim activitats com el barranquisme, vies ferrades, curses d’orientació, trekkings, travesses, raquetes de neu o cursos de seguretat en muntanya, entre d’altres. Realitzem la majoria d'activitats a la zona del Pirineu català, però també al Pirineu Francès i d'Osca. Treballem amb grups des de 2 persones fins a colles d'amics, famílies, empreses, escoles... fem activitats per a tots els gustos, nivells i edats. Sempre amb la màxima seguretat i gaudint al màxim de l'aventura.

Guies de Muntanya i Barrancs Ama Dablam
 
Experiències
Barranquisme Familiar a La Vall d'en Bas
Municipi / Nucli (Comarca)
– La Vall d'en Bas (Garrotxa)

El barranquisme consisteix en baixar per un riu equipats amb el neoprè, arnès i casc. Durant el recorregut trobarem diferents salts (opcionals), tobogans i ràpels. 

Temporada Tardor / Primavera / Estiu
Veure més
Via Ferrada Roca de la Creu a Ribes de Freser
Municipi / Nucli (Comarca)
– Ribes de Freser (Ripollès)

La via ferrada consisteix en una paret equipada amb escales de ferro i un cable d'acer pel que progressem lligats. És una forma senzilla d'escalar una muntanya.
Temporada Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Veure més
Bateig de Raquetes de Neu a Vallter
Municipi / Nucli (Comarca)
– Setcases (Ripollès)

Les Raquetes de Neu, gràcies a la seva flotabilitat, ens permeten gaudir d'una excursió per la muntanya hivernal amb neu sense enfonsar-nos
Temporada Hivern
Veure més
Informació de l'empresa
Adreça
C. Vic, 10
17177 Hostalets d'en Bas (La Vall d'en Bas)
Garrotxa (Girona)
Telèfon
615 233 442

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.