Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Jorba (Anoia)
Activitats
Experiències gastronòmiques Cursos i tallers a la natura

Sortida per identificar i recollir espècies silvestres comestibles, seguida d’un taller de cuina silvestre amb la corresponent degustació. Per començar, passejarem per l’entorn del bonic poble de Jorba on creixen una infinitat de plantes silvestres comestibles i també varietats agrícoles tradicionals. Aprendrem a identificar-les, a recollir-les correctament, i descobrirem els seus usos. A continuació, amb les espècies i varietats que hàgim recollit, complementades amb altres productes 100% locals i de temporada, cuinarem diversos plats, tan sorprenents com deliciosos.

Seguint els consells de l’expert que us acompanyarà en tot moment, sereu vosaltres els qui decidireu quines receptes elaboreu. I després arribarà l’hora de degustar tot allò que haurem cuinat, i valorar-ne el resultat i els maridatges realitzats. Activitat apta per a tots els públics. Durada aproximada 2,5 hores.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Serra de Bellmunt-Almenara
Adreça
C. Major, 47
08719 Jorba
Anoia (Barcelona)
Telèfon
667 552 434
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.