Temporada
Tardor / Hivern / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– Jorba (Anoia)
Activitats
Experiències gastronòmiques Cursos i tallers a la natura

Sortida etnobotànica per descobrir els usos culinaris de les plantes silvestres, seguida d’una degustació de productes silvestres. Durant la primera part de l’activitat, passejarem pels paisatges que envolten el bonic poble de Jorba tot descobrint antics horts, rierols i murs de pedra seca, on creixen una infinitat de plantes silvestres i varietats tradicionals. Aquesta passejada guiada us permetrà descobrir-les, i comprovar com en són d’abundants, diverses i també bones. Després realitzarem un tast silvestre que constarà de 4 tapes, 2 postres i 2 begudes, i en tot moment anirà acompanyat de les explicacions sobre les espècies emprades, les seves propietats organolèptiques, nutricionals, i les possibilitats de maridatge que ofereixen, per tal que vosaltres també sigueu capaços de cuinar-les a casa. Activitat apta per a tots els públics. Durada aproximada 2 hores.

Ubicació i entorns naturals propers
Zona Serra de Bellmunt-Almenara
Adreça
C. Major, 47
08719 Jorba
Anoia (Barcelona)
Telèfon
667 552 434
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.