Temporada
Tardor / Primavera / Estiu
Municipi / Nucli (Comarca)
– El Vilosell (Garrigues)
Activitats
Experiències de benestar i salut

Posar consciència en allò que realitzem millora l’efectivitat personal i professional i  ajuda a frenar alguns dels efectes nocius de la distracció, que s'ha demostrat que deteriora la funció cognitiva i incrementa les respostes del cos relacionades amb l'estrès i que tenen relació amb la inflamació i l’envelliment.

En aquesta experiència generarem l'hàbit de treballar la gestió de les emocions, per al nostre benestar emocional i físic, mitjançant les diferents tècniques de meditació. Un treball enfocat per identificar els pensaments, sentiments i sensacions a mida que van sorgint, posant atenció plena sense jutjar-los, ni identificar-nos amb ells.

Una meditació guiada d’1 hora de durada, per a un públic general i familiar.

Activitat gratuïta per a infants de 5 a 12 anys.

Mínim: 5 adults i màxim: 20 adults.

Preu: 25€

Ubicació i entorns naturals propers
Serra de la Llena-Muntanyes de Prades
Altres experiències

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.