Una de les millors maneres de recórrer els entorns naturals i més salvatges de les Terres de l’Ebre i el Delta de l’Ebre és en bicicleta. El terreny planer i la quantitat de vies verdes converteix aquesta destinació en un lloc ideal per fer rutes en bici.

A les Terres de l’Ebre existeixen moltes empreses que ofereixen excursions guiades en bicicleta i també el lloguer de bicis. Cada vegada més persones opten per llogar bicicletes, ja que, d’aquesta manera, s’estalvien transportar la seva i/o haver-se’n de comprar una. En aquest post del blog us proposem quatre empreses que organitzen rutes en bicicleta pel Delta de l’Ebre.

Deltacleta

Amb Deltacleta podreu recórrer els entorns més salvatges del Delta de l’Ebre amb les seves bicicletes elèctriques sense que ni l’edat ni la condició física siguin un impediment. A més, les bicis estan equipades amb alforges i GPS.

Algunes rutes en bici que ofereixen són: a la Tancada i l’Encanyissada, a l’Illa de Buda i el Riu Migjorn o a la Badia del Fangar. Però no només això; també podeu trobar rutes temàtiques, des de gastronòmiques fins a ambientals o familiars. 

A part de les bicicletes elèctriques, a Deltacleta també lloguen bicis tradicionals, d’especials, gravel, el·líptiques, Stand Up i accessoris infantils perquè ningú es quedi sense pedalar. A més, es poden llogar mig dia o bé un dia sencer segons el tipus de ruta que es vulgui fer. 

Si voleu gaudir d’una experiència única amb bicicleta al Parc Natural del Delta de l’Ebre en família, parella o amics, Deltacleta és una opció fantàstica!

Riu a l’Ebre

Si teniu ganes de viure experiències ecoturístiques i conèixer el Parc Natural de Delta de l’Ebre i la seva biosfera, doneu un cop d’ull a la pàgina web de Riu a l’Ebre

Organitzen rutes guiades i autoguiades, però si a més a més de descobrir el paisatge teniu ganes de conèixer la tradició pesquera, us recomanem la ruta guiada amb bicicleta: "El cor pesquer de Delta".

Aquesta empresa també ofereix el servei de lloguer de bicicletes al Delta de l’Ebre, en aquest cas totes de passeig i sense marxes, aptes tant per adults com per als més menuts. A més, també tenen eBikes que ajuden al pedaleig del ciclista i tenir una excursió més tranquil·la. 

El preu del lloguer de la bicicleta i l’activitat també inclou un mapa del territori, cadenat perquè pugueu deixar les bicicletes de forma segura en qualsevol lloc, l’assessorament previ dels guies, l'assegurança de responsabilitat civil i l’assistència en ruta.

Educaports

Educaports és una empresa formada per experts en el medi natural que organitzen un munt d’activitats pel Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports. Els guiatges en BTT és un dels serveis que tenen i sempre adapten les rutes al nivell del grup perquè tothom, tingui la condició física o tècnica que tingui, les pugui fer.

Durant la sortida, els i les tècniques us ajudaran a perfeccionar el posicionament sobre la bicicleta i l’execució de la pedalada. A més, també us faran una interpretació del paisatge i dels diferents punts d’interès pels quals passeu. Per tant, si el que busqueu és un dia de diversió i aprenentatge sobre una bicicleta, Educaports és la millor opció!

 

GuiesBtt

Si us heu quedat amb ganes de descobrir el Parc Natural dels Ports, amb La Trans Ports que organitza GuiesBtt, podreu gaudir d’aquest territori al 100%.

La Trans Ports és una ruta en bicicleta pels Ports de Tortosa-Beseit de 2, 3 o 4 dies. Es tracta d’una aventura que passa per un indret tan desconegut com impressionant dirigit a persones amb una bona condició física. La ruta compta amb el transport d’equipatge, uns allotjaments especialment seleccionats, mitja pensió, mapes i tracks i GPS opcional.

El Parc Natural dels Ports és un territori molt privilegiat i poc concorregut que ofereix uns paisatges sorprenents: boix grèvol, falgueres, pinedes, algunes petites fagedes i un munt de petits gorgs i rierols que us deixaran meravellats! 

Com heu pogut comprovar, les Terres de l’Ebre i el Delta de l’Ebre és una zona ideal per descobrir amb bicicleta. Si us quedeu per la zona del Parc Natural del Delta de l’Ebre, el seu terreny completament pla, sense cap mena de dificultat, és fantàstic per fer una bona ruta familiar i gaudir del paisatge. En canvi, si teniu ganes de fer rutes en bicicleta amb més desnivell, el Parc Natural dels Ports és ideal per la seva geografia més abrupta i l’existència de massissos. Tria la ruta que s’adapti més a tu a www.naturexperience.cat!

Informació sobre protecció de dades: Responsable: Consorci Leader Pirineu Occidental, P2500094D. Finalitat: Enviar les notícies del nostre blog que són del seu interès. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte autorització expressa o obligació legal. Drets: Accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i no ser objecte de decisions individuals automatitzades. També es pot retirar el consentiment atorgat. Dades de contacte: C/ Pau Casals, 14 Baixos - 25620 Tremp (Lleida), dpd@leaderpirineuoccidental.cat Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada a la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.